Menu
Your Cart

Benzi etansare

Homeseal LDS SOLIFIT 2 este o banda de etansare dublu adeziva care asigura o lipire foarte buna intre membranele Homeseal LDS si o aderenta excelenta cu diverse suporturi – ex: metal, lemn, caramida, suprafete curate din beton si placi de OSB. Homeseal LDS SOLIFIT 2 poate fi utilizata pentru lipirea..
108,62
KnaufInsulation Homeseal LDS Solifit 1, 60mm, 25m/rola - Banda Etansare Universala este o banda de etansare universala utilizata la interior si la exterior care asigura o lipire foarte buna cu membranele Homeseal LDS si o aderenta excelenta cu diverse suporturi - ex: metal, lemn, cara..
95 Lei
Brand:: Schuller Ehklar
Bandă de aluminiu pentru izolare ignifuga conform DIN 4102 B1Aceste benzi autoadezive sunt utilizate ca materiale de etanşare atât la izolații cat şi in alte aplicații industriale...
40,95 Lei/buc
Brand:: MASTERPLAST
Destinaţie şi domeniu de utilizare: Se utilizează pentru lipirea etanşă a suprapunerilor barierelor de vapori de pe partea interioară, respectiv pentru corectarea suprafeţelor deteriorate.Dimensiuni ambalaj:ISOFLEX TAPE-50: 50 mm × 50 m/sul;..
19,04 Lei/buc
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)