Menu
Your Cart

Adezivi pentru termoizolatii

Brand:: CESAL
Caracteristici principaleCESAL THERMOPLUS 2 ÎN 1 ALB este un adeziv premixat pe bază de lianţi minerali, avînd în compoziţie ciment alb, fileri albi, nisip cuarţos, aditivi pentru reglarea proprietăţilor de aplicare şi fibre sintetice pentru îmbunătăţirea elasticităţii stratului de adezivCARACTERIST..
46,31 Lei/sac
Brand:: CESAL
Caracteristici principaleCESAL THERMOPLUS 2 ÎN 1 este un adeziv premixat pe bază de lianţi minerali, avînd în compoziţie ciment, nisip cuarţos, aditivi pentru reglarea proprietăţilor de aplicare şi fibre celulozice pentru îmbunătăţirea elasticităţii stratului de adezivCESAL THERMOPLUS 2 ÎN 1 este re..
33,73 Lei/sac
Brand:: Den Braven
Adeziv PU polistiren Den Braven 870 ml•   Adeziv polistiren Den Braven usor de utilizat de profesionisti, dar si de utilizatorii casnici, destinat lipirii si izolarii placilor izolante pentru fatade. Dupa intarire nu se dizolva si este un bun izolator termic si fonic.•  &nbs..
39 Lei
Brand:: Megas
Mortar uscat preamestecat din fabrică, sub formă de praf, cu liant de ciment şi răşină sintetică, gata preparată, de culoare cenuşie. Uşor de prelucrat, economic, uşor de aplicat pe suprafeţe, formează suprafeţe tari fără fisuri, rezistent la ciclurile de îngheţ-dezgheţ, cu rezistenţă mecanică&nb..
41 Lei/sac
Brand:: Megatherm
Caracteristici principaleAdeziv și masă de șpaclu de culoare ALB armat cu fibra, folosit la lucrări de izolare termică şi fonică cu polistiren expandat, extrudat, grafitat si vata minerala bazaltica, în interiorul sau exteriorul clădirilor. Ambalare: saci de 25 kg, 54 saci/paletThermocontact Adeziv ..
43 Lei/sac
Brand:: Megatherm
Caracteristici principaleAdeziv și masă de șpaclu de culoare gri armat cu fibra, folosit la lucrări de izolare termică şi fonică cu polistiren expandat, extrudat, grafitat si vata minerala bazaltica, în interiorul sau exteriorul clădirilor. Ambalare: saci de 25 kg, 54 saci/paletThermocontact Adeziv ..
30 Lei/sac
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)