Menu
Your Cart

Megaizolatii

04 Sep Cum alegem corect bariera de vapori sau folia anticondens?
mega123izo 0 4484
Cum alegem corect folia barieră de vapori sau folia anticondens?Atunci când alegem folia barieră de vapori sau folia anticondens, unul dintre factorii determinanţi îl reprezintă permisivitatea la vapo..
31 Jul Greşeli la montarea polistirenului EPS
mega123izo 0 1948
Greşeli la montarea polistirenului EPSÎn general, la montarea materialului termoizolant se pot produce greşeli care ar influenţa pe parcurs construcţia. Pentru evitarea lor, se recomandă urmatoarele:•..
30 Jul Ce este conductivitatea termică ? (λ)
mega123izo 0 4805
Ce este conductivitatea termică ? (λ) Definitie: Conductivitatea termică este mărimea fizică prin care se caracterizează capacitatea unui material de a transmite căldura (prin conducție termică) atunc..
24 Jul Ce este bariera de vapori? Ce rol are aceasta?
mega123izo 0 1069
Ce este bariera de vapori? Ce rol are aceasta?Tot mai mulţi clienţi ne întreabă dacă trebuie montată bariera de vapori şi ce rol are aceasta. Dacă vorbim de mansardele locuibile sau încălzite, unde ce..
13 May Cum izolam casa cu polistiren | Etapele de montaj
mega123izo 0 1048
Cum izolam casa cu polistiren? » Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este acela de a curata peretii de orice fel de impuritati si resturi de adeziv sau mortar. Apoi vom trece la montarea profilelo..
14 Feb Cum se monteaza vata bazaltica?
mega123izo 2 11146
CUM SE MONTEAZĂ VATA BAZALTICĂ?Înainte de toate, îţi prezentăm avantajele vatei bazaltice:Avantaje• Termoizolație excelentă• Absorbție excelentă a sunetului și izolare fonică eficientă• Material necom..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)