Menu
Your Cart

CESAL

Brand:: CESAL
Caracteristici principaleCESAL THERMOPLUS 2 ÎN 1 ALB este un adeziv premixat pe bază de lianţi minerali, avînd în compoziţie ciment alb, fileri albi, nisip cuarţos, aditivi pentru reglarea proprietăţilor de aplicare şi fibre sintetice pentru îmbunătăţirea elasticităţii stratului de adezivCARACTERIST..
46,80 Lei/sac
Brand:: CESAL
Caracteristici principaleCESAL THERMOPLUS 2 ÎN 1 este un adeziv premixat pe bază de lianţi minerali, avînd în compoziţie ciment, nisip cuarţos, aditivi pentru reglarea proprietăţilor de aplicare şi fibre celulozice pentru îmbunătăţirea elasticităţii stratului de adezivCESAL THERMOPLUS 2 ÎN 1 este re..
34,00 Lei/sac
Brand:: CESAL
Pentru etanșarea muchiilor și a rosturilor de dilatareFlexibilitate ridicatăPe balcoane și terase; în bucatării, băi și spălătoriiUn element din setul de produse pentru hidroizolație gama WODERCARACTERISTICIrezistență ridicată – plasa este realizată din poliester alb; stratul de etanșare este r..
10 Lei/ml

500 Lei/Rola

Brand:: CESAL
pentru diferite tipuri de izolaţii (uşoare, medii şi ridicate)flexibilă, umple fisuri şi crăpăturiconţine microfibre polimerice de ranforsarepentru aplicații la temperaturi până la +30°Cprodus ideal sub placări de balcoane şi terasepentru băi, bucătării şi pivniţeCESAL PREMIUM HYDROLASTIK 2C es..
263 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)