Menu
Your Cart

Despre livrare

Despre livrare


Livrarea produselor se realizează prin flota proprie, transportatori sau servicii de curierat.

În funcție de ce produse comandați, pot exista situații în care acestea vor ajunge la dumneavoastră prin mai multe livrări.

Asiguram transportul oriunde in Romania cu exceptia drumurilor care nu permit  accesul masinilor de mare tonaj, a celor forestiere si impracticabile sau a drumurilor care pot pune in pericol atat angajatii cat si vehiculul care transporta comanda

Transportul este negociabil sau gratis in functie de comanda sau locatie!

Conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se stabilesc impreuna cu unul dintre consultantii nostri de vanzari.

Furnizorul va informa pe cumparator daca unul dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala, iar conditiile si termenele de livrare se vor mentiona in oferta trimisa cumparatorului.

Cumpărătorul va asigura calea de acces pana la locul de descarcare, precum si personal pentru descarcarea materialelor din mijloacele de transport.

Furnizorul va asigura transportul pana unde va avea acces masina in functie de gabarit si posibilitati.Toate costurile suplimentare pentru descarcarea materialelor vor fi suportate de beneficiar.

Vânzătorul va comunica cumpărătorului termenul prealabil al sosirii mărfii.

În situațiile în care intervin evenimente neprevazute sau situatii exceptionale livrarea poate dura mai mult si veți fi contactat telefonic de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari.

Dacă marfa este livrată pe paleti, cumparatorul trebuie fie sa achite contravaloarea paletilor, fie sa îi returneze ori sa ofere în schimb, pe loc, alți paleti de același tip. În situația achitării acestora, paletii vor fi trecuți pe o factură separată care va fi inmanata de către șofer, iar plata se va face cash în momentul receptiei marfii.

Livrarile se fac de luni pana vineri.

La receptia marfurilor trebuie sa se faca verificarea cantitativ si calitativ in prezenta delegatului (soferului).

La finalul recepţiei se va încheia un proces-verbal de recepţie, semnat de participanţii la operaţiunea respectivă.