Menu
Your Cart

Folii, benzi

Folie vapori KNAUF Homeseal LDS 5, 120gr/mp, 1,5x50m, 75mp/rola..
4,56 Lei/MP
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie de polietilenă cu suprafaţa metalizatăDestinaţie şi domeniu de utilizare: cu racordările lipite într-un mod etanş se foloseşte ca şi barieră împotriva vaporilor la partea interioară a structurilor termoizolate.Greutate specifică: 55 g/m2(±10%)Rezistența la rupere: ..
2,68 Lei/m2
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie de polietilenă cu perne de aer şi suprafaţa metalizatăDestinaţie şi domeniu de utilizare: cu racordările lipite într-un mod etanş se foloseşte ca şi bariera de vapori la partea interioară a structurilor termoizolate.Greutate specifică: 90 g/m2(±10%)Rezistența la rupere..
4,0 Lei/m2
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie din polietilenă, armată cu plasă PE cu suprafaţă metalizată.Destinaţie şi domeniu de utilizare: la acoperişuri tip şarpantă cu două canale de ventilaţie (între termoizolaţie şi folie, respectiv între folie şi învelitoare), cu rol de protecţie secundară împotriva umezelii ca..
3,65 Lei/m2
Folie termoreflectorizanta, impermeabila, se foloseste ca bariera de vapori.Dimensiune: 1.2m x 41.7ml..
2,54 Lei/MP
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie de difuzie tristrat, de culoare gri deschis ( între 2 straturi de flies de PP, o membrană permeabilă la difuzia vaporilor, dar impermeabilă la apă)Destinaţie şi domeniu de utilizare: la acoperişuri tip şarpantă cu un singur canal de ventilaţie (între folie şi învelitoare), ..
3,58 Lei/m²
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie de difuzie tristrat, de culoare bej ( între două straturi de flies de PP, o membrană permeabilă la difuzia vaporilor, dar impermeabilă la apă)Destinaţie şi domeniu de utilizare: la acoperişuri tip şarpantă cu un singur canal de ventilaţie (între folie şi învelitoare), cu ro..
5,58 Lei/m²
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie de difuzie tristrat, de culoare neagră ( între două straturi de flies de PP, o membrană permeabilă la difuzia vaporilor, dar impermeabilă la apă)Destinaţie şi domeniu de utilizare: la acoperişuri tip şarpantă cu un singur canal de ventilaţie ( între folie şi învelitoare), c..
4,50 Lei/m²
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie de difuzie tristrat, de culoare verde ( între două straturi de flies de PP, o membrană permeabilă la difuzia vaporilor, dar impermeabilă la apă)Destinaţie şi domeniu de utilizare: la acoperişuri tip şarpantă cu un singur canal de ventilaţie (între folie şi învelitoare), cu ..
4,95 Lei/m²
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie de difuzie tristrat, de culoare gri închis ( între două straturi de flies de PP, o membrană permeabilă la difuzia vaporilor, dar impermeabilă la apă)Destinaţie şi domeniu de utilizare: la acoperişuri tip şarpantă cu un singur canal de ventilaţie (între folie şi învelitoare)..
5,00 Lei/m²
Folie cu permeabilitate ridicata la vapori, se aplica sub orice tip de invelitori de acoperis. Prezinta siguranţa impotriva infiltrarilor de ape pluviale; 100gr/mp; 3 straturiDimensiune: 1.5m x 50ml..
3,0 Lei/MP
Material: membrană din polipropilenă și polietilenă metalizata care funcționează ca o barieră de vapori  Utilizare recomandata: Barieră de vapori pentru acoperișuri plate tip terase, pentru acoperișuri inclinate, pentru pereti(toate tipurile inclusiv de lemn)..
8,60 Lei/m²
Material: Membrana permeabilă la vapori și impermeabilă la apă. Utilizare recomandata: • Strat de protecție împotriva apei pentru acoperișuri înclinate • Protecția împotriva apei a izolațiilor fațadelor ventilate..
7,50 Lei/m²
Material: Membrană cu suprafață metalizată permeabilă la vapori și rezistentă la apă Utilizare recomandata: • Protecție împotriva apei pentru acoperișuri înclinate • Protecție împotriva apei a izolației fațadelor ventilate..
11,20 Lei/m²
Brand:: Schuller Ehklar
Bandă de aluminiu pentru izolare ignifuga conform DIN 4102 B1Aceste benzi autoadezive sunt utilizate ca materiale de etanşare atât la izolații cat şi in alte aplicații industriale...
40,95 Lei/buc
Brand:: MASTERPLAST
Destinaţie şi domeniu de utilizare: Se utilizează pentru lipirea etanşă a suprapunerilor barierelor de vapori de pe partea interioară, respectiv pentru corectarea suprafeţelor deteriorate.Dimensiuni ambalaj:ISOFLEX TAPE-50: 50 mm × 50 m/sul;..
16,00 Lei/buc
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)