Menu
Your Cart

Folii, benzi

Folie vapori KNAUF Homeseal LDS 5, 120gr/mp, 1,5x50m, 75mp/rola..
7,04 Lei/m²
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie de polietilenă cu suprafaţa metalizatăDestinaţie şi domeniu de utilizare: cu racordările lipite într-un mod etanş se foloseşte ca şi barieră împotriva vaporilor la partea interioară a structurilor termoizolate.Greutate specifică: 55 g/m2(±10%)Rezistența la rupere: ..
2,68 Lei/m²
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie de polietilenă cu perne de aer şi suprafaţa metalizatăDestinaţie şi domeniu de utilizare: cu racordările lipite într-un mod etanş se foloseşte ca şi bariera de vapori la partea interioară a structurilor termoizolate.Greutate specifică: 90 g/m2(±10%)Rezistența la rupere..
4,13 Lei/m²
Folie termoreflectorizantă, impermeabilă, armată cu plasă din polietilenă, care a fost concepută pentru a realiza o barieră de vapori.Dimensiune: 1.5m x 50ml..
5,24 Lei/m2
Folie termoreflectorizanta, impermeabila, se foloseste ca bariera de vapori.Dimensiune: 1.2m x 41.7ml..
3,45 Lei/m²
Brand:: MASTERPLAST
Material: folie de difuzie tristrat, de culoare gri închis ( între două straturi de flies de PP, o membrană permeabilă la difuzia vaporilor, dar impermeabilă la apă)Destinaţie şi domeniu de utilizare: la acoperişuri tip şarpantă cu un singur canal de ventilaţie (între folie şi învelitoare)..
4,75 Lei/m²
Folie cu permeabilitate ridicata la vapori, se aplica sub orice tip de invelitori de acoperis. Prezinta siguranţa impotriva infiltrarilor de ape pluviale; 100gr/mp; 3 straturiDimensiune: 1.5m x 50ml..
3,53 Lei/m²
Brand:: Schuller Ehklar
Bandă de aluminiu pentru izolare ignifuga conform DIN 4102 B1Aceste benzi autoadezive sunt utilizate ca materiale de etanşare atât la izolații cat şi in alte aplicații industriale...
40,95 Lei/buc
Brand:: MASTERPLAST
Destinaţie şi domeniu de utilizare: Se utilizează pentru lipirea etanşă a suprapunerilor barierelor de vapori de pe partea interioară, respectiv pentru corectarea suprafeţelor deteriorate.Dimensiuni ambalaj:ISOFLEX TAPE-50: 50 mm × 50 m/sul;..
16,00 Lei/buc
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)