Menu
Your Cart

Politica de retur

Politica de retur

Marfa se poate returna in maxim 30 zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii produselor.Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, produsele carora le lipsesc accesoriile sau sunt incomplete.

Cheltuielile de returnare (costurile aferente serviciului de curierat) vor fi suportate de client.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur sau banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs.

 

Daca marfa livrata prezinta deteriorari vizibile: in cazul in care marfa primita prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati receptia, chiar la momentul receptiei, prin mentionarea acestui lucru pe documentul de transport , va rugam sa verificati integritatea coletului la livrare!

In acest caz va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (acelasi tip cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi.

 

Produsele returnate trebuie să fie insotite de copia facturii de achizitie.

Nu se poate returna produsul care a fost adus pe comanda speciala.Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre cumparator si care nu se afla in lista uzuala a furnizorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe cumparator daca oricare dintre produsele comandate constituie comanda speciala.