Menu
Your Cart

Hidroizolatii

Brand:: Den Braven
Amorsa bituminoasa DenBit Grund W3 este o emulsie bituminoasa, pe baza de apa, cu granulatie fina, pe baza de asfalt usor modificat cu cauciuc sintetic.Emulsia este rezistenta la acizii slabi si la substantele alcaline si poate fi utilizata in contact direct cu polistirenul.Functioneaza foarte ..
136 Lei
Brand:: CESAL
Pentru etanșarea muchiilor și a rosturilor de dilatareFlexibilitate ridicatăPe balcoane și terase; în bucatării, băi și spălătoriiUn element din setul de produse pentru hidroizolație gama WODERCARACTERISTICIrezistență ridicată – plasa este realizată din poliester alb; stratul de etanșare este r..
10 Lei/ml

500 Lei/Rola

Brand:: Den Braven
Membrana hidroizolatoare lichida - pe baza de bitum si cauciucProdus de dispersie pe baza bituminoasa pentru hidroizolarea acoperisurilor si teraselor. Asigura izolarea impotriva umezelii pentru pardoseli poroase in subsoluri, garaje, terase, balcoane si protejeaza suprafetele subterane ale cladiril..
75 Lei
Brand:: CESAL
pentru diferite tipuri de izolaţii (uşoare, medii şi ridicate)flexibilă, umple fisuri şi crăpăturiconţine microfibre polimerice de ranforsarepentru aplicații la temperaturi până la +30°Cprodus ideal sub placări de balcoane şi terasepentru băi, bucătării şi pivniţeCESAL PREMIUM HYDROLASTIK 2C es..
263 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)